skip to Main Content

Els nostres clients són la nostra principal prioritat: actualització sobre el covid-19 i política de cancel·lació ampliada

Visitar Barcelona en bicicleta: cultura i esport sobre dues rodes

Visitar Barcelona En Bicicleta: Cultura I Esport Sobre Dues Rodes

La bicicleta no només és un dels mitjans de transport més respectuosos amb el medi ambient que existeixen, sinó que a més ofereix llibertat total per  circular per una ciutat.

A Barcelona té un protagonisme notable i resulta imprescindible durant tot l’any, ja que és una de les millors maneres de visitar la ciutat amb amics, família o en solitari.

Circuit de platja
Un dels principals atractius de la capital catalana és el mar. La ruta que us proposem a continuació comença a la plaça de Colom i va fins al Fòrum pels carrils bici del Moll de la Fusta i la Barceloneta. Si entreu al passeig de la Vila Olímpica i seguiu fins al Fòrum, per tornar podeu optar per agafar l’avinguda Meridiana fins a la platja de la Barceloneta.

Circuit de ciutat
Són molts els circuits que podeu recórrer per dins de la ciutat, però el més interessant és el que us porta des de la platja, passant per la plaça de Catalunya, el passeig de Gràcia (Pedrera i  Casa Batlló) i l’Eixample, fins a la Sagrada Família. Conèixer la Barcelona històrica sobre dues rodes és una experiència esportiva i cultural ideal.

Circuit de muntanya i riu
Pel que fa a la muntanya recomanem Collserola o el Tibidabo, amb  multitud de rutes, la més senzilla i popular de les quals és la de la carretera de les Aigües, que a més d’oferir unes vistes increïbles de la ciutat és apta per a tots els nivells. Us recomanem que hi arribeu o bé des de l’avinguda del Tibidabo o bé pujant la bicicleta al tren a qualsevol estació dels FGC (funcionen amb les mateixes targetes i tarifes que el metro), baixant a l’estació de Peu del Funicular i agafant allà el funicular fins a l’estació de Carretera de les Aigües. Pel que fa a circuit de riu, la millor opció és la del Besòs, que recorre uns 10 km aproximadament. Hi ha un carril bici asfaltat de doble sentit de 5 km de longitud que corre paral·lel a una franja d’herba que segueix el curs del riu. Hi podeu accedir fàcilment des de la zona del Fòrum pel carril bici del carrer Taulat.

Back To Top