skip to Main Content

Els nostres clients són la nostra principal prioritat: actualització sobre el covid-19 i política de cancel·lació ampliada

Turisme sobre patins a Barcelona

Turisme Sobre Patins A Barcelona

Els patins no són una moda, ni mai ho han estat, són una manera de desplaçar-se molt divertida i amb la qual podem gaudir ciutats tan boniques com Barcelona. Si a tu també t’agrada rodar i vols sortir a patinar durant les teves vacances a la ciutat comtal, a continuació et presentem les millors rutes per patinar ja sigui només, amb amics o en parella.

El passeig marítim
Vuit quilòmetres per poder gaudir del litoral català, amb espectaculars vistes al mar, la brisa i un dels llocs més relaxants de Barcelona. Un espai obert sempre és agradable per recórrer-sobre patins.

El casc antic
13 quilòmetres on els patinadors amants de les llargues distàncies podran seguir la xarxa de carril bici, pensada en un principi per a la bicicleta però apta per a.

Altres
Parc del Fòrum, el passeig asfaltat del Parc Fluvial del Besòs o el carrer del Foc, al costat del recinte de la Gran Via de la Fira de Barcelona, ​​en l’altre extrem de la ciutat, són alguns exemples de llocs per patinar a Barcelona.

Back To Top