skip to Main Content

Els nostres clients són la nostra principal prioritat: actualització sobre el covid-19 i política de cancel·lació ampliada

El transport públic a Barcelona, ​​la millor opció per als turistes

El Transport Públic A Barcelona, ​​la Millor Opció Per Als Turistes

Barcelona no és només una de les ciutats més increïbles d’Europa sinó també una de les que ofereixen millors opcions de transport públic gràcies a l’extensa xarxa de metro, autobús, tramvia, tren, o de forma més econòmica en bici.

Encara que la gran majoria d’atractius turístics es concentren al centre, és útil utilitzar el transport públic urbà per visitar llocs més allunyats com la Sagrada Família, el Park Güell, Camp Nou, la zona de Montjuïc, al barri de la Barceloneta, el Tibidabo o diversos miradors entre d’altres.

Els transports públics barcelonins posen a disposició dels turistes abonaments per dies i targetes turístiques que t’estalviaran una bona quantitat d’euros. És important tenir en compte que metro, autobús, tramvia i tren (FGC i Rodalies de Catalunya) estan tots integrats en un mateix sistema, en el que serveixen les mateixes targetes i tenen el mateix preu. Els bitllets i els abonaments es poden comprar a les màquines del metro i als autobusos.

Horari del metro i tren (FGC): de diumenge a dijous de 5:00-00:00. Divendres i vigílies de festiu de 05:00-02:00. Dissabtes i vigílies del 1/1, 24/6, 15/8 i 24/9, servei continu tota la nit. Per al tren de Rodalies pots consultar aquesta web oficial.

Horari de l’autobús: cada dia, durant tot el dia. Encara que cal tenir en compte que algunes línies funcionen per freqüència de pas i altres per horaris o per dies de la setmana.

Horari del tramvia: De dilluns a dijous de 5:00-00:00. Divendres, dissabtes i vigílies de festiu de 05:00 a am. Diumenges de 5:00-00:00.

Back To Top