skip to Main Content

Els nostres clients són la nostra principal prioritat: actualització sobre el covid-19 i política de cancel·lació ampliada

Tast de vins a Barcelona?
Habitualment pensem que el món del vi està reservat en exclusiva per a especialistes i experts que es dediquen professionalment a aquest art, però a través d’un tast de vins podràs apropar-te a aquest món de sensacions que el vi ens ofereix i que serà capaç de despertar tots els nostres sentits.

Vine i descobreix el món del vi
Et garantim una experiència en la qual aprendràs tot el que cal saber sobre com provar cada vi i apreciar les seves característiques particulars. L’art del tast de vins no és només un plaer per als nostres paladars, és una experiència per a pràcticament tots els nostres sentits, especialment la vista, l’olfacte i el gust.

La gastronomia també present
Els nostres tasts de vi a Barcelona sempre van acompanyats de degustació d’una selecció dels millors formatges espanyols. Et mostrarem com apreciar el vi, gaudir del seu aroma i sabor. Al final de l’esdeveniment, t’enviarem un correu electrònic amb un breu dossier amb informació de tots els vins que has provat i les seves característiques.

Gaudeix del millor vi a Barcelona
Per a realitzar la teva reserva o aconseguir més informació sobre aquest tast de vins pots contactar-nos al correu restaurante@hotellacasadelsol.com o al telèfon 932.753.941.

Register here to receive our eNewsletter

Back To Top