skip to Main Content

Els nostres clients són la nostra principal prioritat: actualització sobre el covid-19 i política de cancel·lació ampliada

Massatges

Els millors massatges de Barcelona es poden contractar a l’Hotel La Casa del Sol. A continuació et detallem tots els que pots gaudir a les nostres instal·lacions.

 

Relax Antiestrès (durada 60/90 minuts)
Massatge suau i envoltant de maniobres lentes i profundes realitzat amb oli essencial de nou de macadàmia per crear una sensació de relaxació física i mental. Ajuda a oblidar l’estrès i a incrementar la vitalitat del cos.

Terapèutic (durada 60/90 minuts)
Un massatge personalitzat de pressió ferma. Amb l’oli corporal s’apliquen diferents tècniques estimulants i energitzants usant les mans, els colzes i els avantbraços. Veritablement eficaç per alleujar la tensió i eliminar els dolors i els nusos en els músculs.

Tai Tradicional (durada 60/90 minuts)
Un massatge exòtic, únic i llegendari. Es basa en la pressió dels diferents punts energètics i en estiraments, per equilibrar l’energia i alliberar bloquejos. Produeix uns resultats immillorables que estimulen i tonifiquen el cos, la ment i l’esperit. Es realitza sobre un futó i es proporciona roba especial per rebre el massatge.

Massatge Localitzat (durada 30 minuts)
Breu massatge amb oli corporal que es personalitza triant una zona del cos. (Cap coll i espatlles, esquena, braços o cames)

Reflexologia Podal (durada 30/60 minuts)
Destinat a equilibrar les energies de cos i ment gràcies al procés curatiu de acu-pressió, massatge i pressions aplicades en diferents parts del peu, on es reflecteixen tots els òrgans i les parts del cos.

Back To Top