El Port Vell, un lloc de visita obligada a Barcelona

Port Vell

Recuperat el 1995, el Port Vell correspon a la part més antiga del Port de Barcelona i constitueix un atractiu únic per a la ciutat, els ciutadans i ciutadanes i les empreses. Hi podeu passejar, practicar esport, viatjar en telefèric, visitar museus, anar de botigues, al cinema, observar espècies marines, menjar en restaurants i allotjar-vos en hotels a primera línia de mar, a part de moltes altres coses.

El Port Vell neix on mor la Rambla de Barcelona, amb el monument a Colom com a emblema des de 1886. Actualment ocupa una extensió de 55,6 ha, que serà ampliada en un futur proper amb la reconversió del Moll de Pescadors i la finalització del projecte de la Nova Bocana. L’èxit indiscutible del Port Vell és fruit d’importants inversions dutes a terme pel Port de Barcelona i capital privat.

El Maremàgnum n’és el gran centre comercial i l’Aquàrium de Barcelona, una de les seves nombroses atraccions per a petits i grans. Tocant la Barceloneta, l’edifici dels antics Almacenes Generales del Comercio ens recorda el passat mercantil de la zona. Amb el nom de Palau de Mar, aquesta construcció d’obra vista allotja un dels museus més interessants de Barcelona, el Museu d’Història de Catalunya.

Aquests darrers anys el Port Vell ha sabut reinventar-se, integrar-se a la vida de la ciutat i diversificar al màxim la seva activitat per convertir-se en un espai emblemàtic, de referència per als habitants de Barcelona i els turistes, com demostren els més de 16 milions de visitants que rep anualment. Genera 7.000 llocs de feina directa i un volum de negoci que supera els 300 milions d’euros anuals.