skip to Main Content

Els nostres clients són la nostra principal prioritat: actualització sobre el covid-19 i política de cancel·lació ampliada

El Palau Sant Jordi, més enllà dels Jocs Olímpics de 1992

El Palau Sant Jordi, Més Enllà Dels Jocs Olímpics De 1992

El Palau Sant Jordi no és només un emblema consolidat per als esports espanyol i català i una localització habitual per a la celebració d’esdeveniments multitudinaris, sinó també una de les edificacions més populars aixecades per als Jocs Olímpics de 1992.

Considerat la joia més preuada de l’Anella Olímpica, situada al parc de Montjuïc i que inclou altres instal·lacions esportives edificades o remodelades amb motiu dels Jocs, el Sant Jordi constitueix un record viu d’un esdeveniment que va marcar la capital catalana per sempre més.

Construït el 1990 per l’arquitecte japonès Arata Isozaki com a pavelló principal dels Jocs, el Sant Jordi acollí les competicions de gimnàstica artística i voleibol i fou també seu dels Jocs Paralímpics del mateix any. Al llarg de la seva història el pavelló ha acollit des d’esdeveniments esportius de gran envergadura fins a concerts d’estrelles de talla internacional com Madonna, Frank Sinatra, Bruce Springsteen o Beyoncé, passant pels espectacles de motor.

El seu entorn privilegiat, al bell mig de la verdor de Montjuïc, i tota la història que atresora a l’interior han convertit el Sant Jordi en l’estrella de les instal·lacions esportives de l’Anella Olímpica i en lloc de culte que rep la visita diària de turistes, viatgers i residents.

Back To Top