skip to Main Content

Els nostres clients són la nostra principal prioritat: actualització sobre el covid-19 i política de cancel·lació ampliada

La màgia de la muntanya de Montserrat, una visita obligada

La Màgia De La Muntanya De Montserrat, Una Visita Obligada

Montserrat és un massís rocós considerat la muntanya més important i significativa de Catalunya. La seva peculiar morfologia amb grans roques amb formes sorprenents el converteix en una visita obligada, una de les millors excursions a Barcelona que es poden realitzar.

Es troba situada a 30 km del centre de Barcelona entre les comarques de l’Anoia, del Baix Llobregat i del Bages.

En aquest mateix emplaçament se situa el santuari i monestir benedictí dedicat a la Mare de Déu de Montserrat, en el qual podràs escoltar cantar durant la missa als nens del cor, cada dia a la 1 del migdia, menys el dissabte, i els diumenges a les 12. a més a l’interior del monestir pots accedir a la Moreneta, la imatge de la Mare de Déu de Montserrat, un dels emblemes del Principat Català. Una altra de les visites imprescindibles és la Santa Cova, 1 petita capella en la qual es va trobar la Moreneta, situada a una mitja hora caminant del monestir. Un altre passeig de 20 minuts et portarà fins a la Creu de Sant Miquel, un lloc amb unes bones vistes del monestir entre les muntanyes de Montserrat.

Per visitar Montserrat recomanem el transport públic des de Barcelona. La més habitual és utilitzar la línia de tren R5 dels FGC (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya), que surten cada hora, a partir de les 8: 30h, des de la Plaça Espanya. Aquesta línia enllaça amb el telefèric, estació de Montserrat Aeri, i el tren cremallera, estació Monistrol de Montserrat, que et portaran directament fins allà. Una altra opció és el vehicle privat o reservar una excursió amb autobús.

Back To Top