skip to Main Content

Els nostres clients són la nostra principal prioritat: actualització sobre el covid-19 i política de cancel·lació ampliada

Els mobles de disseny de l’hotel La Casa del Sol

Els Mobles De Disseny De L’hotel La Casa Del Sol

A l’hotel La Casa del Sol confiem en alguns dels millors proveïdors de mobiliari. Us detallem tot seguit algunes de les empreses nacionals i internacionals més destacades que treballen amb nosaltres per oferir els màxims confort i funcionalitat en tot moment als nostres hostes en la seva estada al centre de l’històric barri de Gràcia.

Artifort: el naixement d’Artifort recula fins a Jules Wagemans, que va posar en marxa un negoci de tapisseria el 1890. El seu fill, Henricus Wagemans, el va fer créixer fins a crear una fàbrica de mobiliari amb mobles tan exclusius que fins i tot en trobem a les col·leccions del MoMA i del Centre Pompidou. Les cadires del menjador i els pufs de l’hotel La Casa del Sol pertanyen a aquesta gran marca atemporal.

Verpan: el fundador d’aquesta marca danesa fou el dissenyador industrial Verner Panton, considerat un dels personatges més influents en el disseny de mobiliari de finals del segle XX. Al llarg de la seva carrera creà una gran varietat de dissenys innovadors i futuristes, especialment amb plàstic i colors brillants. La major part dels seus dissenys més coneguts segueixen en plena producció. Podreu trobar les seves cadires a les taules rodones i a la recepció del nostre hotel.

Tom Dixon: es tracta d’una firma britànica compromesa amb la innovació i amb voluntat de fer reviure el moble clàssic britànic. Les nostres tauletes del bar són obra d’aquesta marca.

Gubi: marca danesa de mobiliari i il·luminació de disseny que edita tant icones del passat com dissenys contemporanis de nous creadors. La nostra consola-bar, la taula rodona i el mirall formen part de la seva producció.

Muuto: les cadires de les nostres habitacions provenen d’aquesta empresa danesa que s’esforça a expandir la tradició del disseny escandinau amb perspectives noves i originals.

Artek: aquesta empresa finlandesa es dedica al disseny i la fabricació de mobles clàssics i moderns d’alta qualitat d’ebenisteria, com per exemple el seient del soterrani del nostre hotel.

Ondarreta: empresa basca, concretament de Sant Sebastià, que ens forneix les taules del menjador i del pati.

Lapalma: prestigiosa productora italiana de mobles que ens aporta la cadira de recepció.

Andreu World: aquesta firma de mobiliari té l’origen en la inquietud del seu fundador i president, Francisco Andreu Martí, cap a l’any 1955, en un petit taller d’ebenisteria a la localitat d’Alaquàs, molt a prop de València. De la seva obra tenim les gandules que trobareu a la terrassa.

Arper: una marca italiana especialitzada en cadires modernes que es distingeix per la qualitat dels seus productes i alhora per un impecable disseny. Les cadires i taules de la terrassa corresponen a aquesta marca.

Gervasoni: empresa que dissenya col·leccions de mobiliari d’estil clàssic i contemporani atemporals per a la llar, com les tauletes blaves de la nostra piscina.

Calma: marca dedicada al disseny i l’edició de mobles per a espais a l’aire lliure, com ara els para-sols de la nostra terrassa.

Johanson Design: un enfocament molt conscient en un disseny modern i atemporal amb línies netes escandinaves. De la seva llista de productes ens quedem els tamborets que trobareu al nostre bar.

Tant el projecte d’arquitectura per a la rehabilitació integral de l’edifici com el d’interiorisme han estat realitzats per Inma Rabano i Julio Romeo www.EstudiArquitecturaRR.eu

Back To Top