skip to Main Content

Els nostres clients són la nostra principal prioritat: actualització sobre el covid-19 i política de cancel·lació ampliada

Els mercats d’alimentació de Barcelona

Els Mercats D’alimentació De Barcelona

Barcelona disposa de trenta-nou mercats d’alimentació repartits per tots els barris que es caracteritzen pel producte fresc, l’atenció personalitzada, la qualitat, la varietat i sobretot, per oferir una venda de total confiança als seus clients.

A més, la Ciutat Comtal és una de les poques del món que poden presumir d’una xarxa de mercats prou complexa per poder cobrir totes les necessitats de la població. A tots ens agrada passejar per un bon mercat, mirar i escoltar, el moviment, l’emoció de regatejar, trobar aliments curiosos, sentir les olors del menjar fresc…

A aquests trenta-nou mercats d’alimentació cal sumar-hi fires i mercats d’artesans situats de forma temporal a places, edificis i carrers de nombrosos barris. Són espais on es pot comprar pràcticament qualsevol producte i que es converteixen de forma involuntària i curiosa en veritables punts de reunió veïnal i turística.

La implementació de la possibilitat de comprar online, el repartiment a domicili, el servei de senyal wifi gratuït, la instal·lació de nombroses zones d’aparcament a prop dels mercats i de punts d’informació a cada racó de la ciutat, són alguns dels serveis extres que han ajudat els mercats a captar un major nombre de curiosos i compradors.

Els mercats d’alimentació més destacats de Barcelona són la Boqueria, Santa Caterina, Sant Antoni, la Concepció, el Ninot i la Barceloneta.

Back To Top