5 punts per gaudir de les millors vistes de Barcelona

Collserola I Barcelona Des Del Tibidabo

A Barcelona hi ha molts racons màgics que ofereixen vistes panoràmiques espectaculars dels carrers de la ciutat, del mar i de la muntanya. Tot seguit us presentem 5 punts de la ciutat que no us podeu perdre: són llocs immillorables per conèixer-la “des de dalt”.

La terrassa del MNAC

Al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) trobareu dues terrasses perfectes per gaudir d’una perspectiva diferent de la Ciutat Comtal. Situades al terrat de l’edifici del Palau Nacional i d’accés gratuït amb prèvia obtenció d’una entrada per al museu, ofereixen vistes skyline de la capital catalana. Des d’allà podreu veure la Sagrada Família, la Torre Agbar, les torres de la Vila Olímpica, el Palauet Albèniz, el port, l’Anella Olímpica i la Font Màgica de Montjuïc, entre altres elements.

El Tibidado

Des del parc d’atraccions del Tibidabo, situat a 500 metres d’altura, es pot contemplar a vista d’ocell gairebé tota la ciutat. Situat al cim de la serra de Collserola, us permetrà descobrir la capital i observar com s’estén cap a les poblacions veïnes de l’Hospitalet, Badalona o Montgat.

El Castell de Montjuïc

Al punt més alt de la muntanya de Montjuïc trobareu un dels elements històrics més importants de la ciutat, el Castell de Montjuïc, una bona talaia des d’on podreu gaudir de tot Barcelona. Aquesta antiga fortalesa militar, situada damunt mateix del port de Barcelona, és sens dubte ara mateix un dels millors punts de la ciutat per poder apreciar-la des de ben amunt. A més, s’hi ofereixen activitats diverses durant tot l’any, motiu pel qual la visita és quasi obligada.

La Torre de Collserola

La Torre de Collserola, dissenyada pel prestigiós Norman Foster, ofereix als visitants el punt més alt per fruir de les perspectives de la ciutat, en concret 560 metres sobre el nivell del mar. A la desena planta trobareu un mirador panoràmic de vidre, accessible en ascensor, des d’on gaudireu d’unes vistes de 360º que abasten fins molt més enllà de la capital. L’accés a la Torre de Collserola és de pagament.

Les Glòries

Des de la plaça de les Glòries, ja sigui a peu de carrer o bé des del Museu del Disseny de Barcelona, podreu gaudir d’unes vistes privilegiades de la Sagrada Família, el Tibidabo i tot el vessant de Collserola, així com de la nova Barcelona que ha crescut a la zona de Diagonal Mar.