skip to Main Content

Els nostres clients són la nostra principal prioritat: actualització sobre el covid-19 i política de cancel·lació ampliada

La il·luminació de l’hotel La Casa del Sol

La Il·luminació De L’hotel La Casa Del Sol

A l’hotel La Casa del Sol comptem amb diversos i prestigiosos proveïdors en matèria d’il·luminació. Us detallem tot seguit algunes de les empreses nacionals i internacionals més destacades que treballen amb nosaltres per oferir als nostres hostes un confort i una funcionalitat màxims en tot moment.

Vibia: les seves làmpades estan pensades per crear espais a través de la llum i inspirar consumidors, arquitectes i dissenyadors en els seus projectes. A l’hotel La Casa del Sol podeu trobar molts productes d’aquesta marca barcelonina, com ara els llums penjants de pati, bar i menjador, les làmpades en forma de sol a l’entrada i a la terrassa i les que il·luminen les taules de la terrassa.

Artemide: fundada el 1960, aquesta marca italiana ofereix als seus clients unes làmpades i una il·luminació modernes i avantguardistes. S’ha convertit en un referent en el sector i en sinònim de llums de disseny i innovació italiana. El Grupo Artemide és un dels líders mundials en el sector de la il·luminació residencial i professional d’alta gamma. Amb seu a Pregnana Milanese, l’empresa compta amb una distribució d’àmplia presència internacional. Al nostre hotel podreu trobar exemples de la seva meticulosa feina a recepció, a la barra del bar i a la consola.

Flos: aquesta empresa internacional amb més de 50 anys d’història ens proveeix dels llums de jardí, així com dels de petit format de l’ascensor de la planta baixa, el bufet i els lavabos.

Lumina Italia: són els encarregats d’il·luminar les tauletes i els escriptoris de les habitacions de l’hotel La Casa del Sol. Es tracta d’una empresa italiana creada el 1973 per Tommaso Cimini.

Cronek: amb aquesta marca de Polinyà (Barcelona), cobrim tota la il·luminació tècnica de les nostres instal·lacions.

Pulpo: artesania alemanya en estat pur que reuneix els millors dissenyadors artesans emergents d’Europa. Les làmpades del vestíbul i de la llar de foc pertanyen a aquesta meticulosa marca.

Gubi: els llums del lavabo de pedra del soterrani de l’hotel són obra d’aquesta empresa fundada el 1976 per la parella de dissenyadors Lisbeth i Gubi Olsen.

Daisalux: forneix la il·luminació funcional d’emergència i la de les escales. Aquesta empresa espanyola es dedica al disseny, la fabricació i la comercialització de llums d’emergència.

Tant el projecte d’arquitectura per a la rehabilitació integral de l’edifici com el d’interiorisme han estat realitzats per Inma Rabano i Julio Romeo www.EstudiArquitecturaRR.eu

Back To Top