skip to Main Content

Els nostres clients són la nostra principal prioritat: actualització sobre el covid-19 i política de cancel·lació ampliada

Els jardins de la Tamarita

Els Jardins De La Tamarita

Els jardins de la Tamarita son un dels llocs més idonis de Barcelona per a descansar i estar tranquil lluny del brogit de la ciutat. Aquest terreny idíl·lic es troba situat just a l’altre costat del mur de pedra i ferro forjat que el protegeix i delimita. Aquestes dues hectàrees de terreny són un viu exemple de jardí privat assimilat com a espai públic.

Hi podem trobar tot tipus d’espècies autòctones com la murtra, troanes, llorers i pitòspors de gran mida, així com robínies i plàtans. També teixos, tarongers agres, boixos i una xicranda. Al torrent del Frare Blanc hi trobem xiprers, cànem de bruixa o acants, cintes, més pitòspors i troanes, bambús i grans til·lers argentats.

Al parc curiosament també podem trobar espècies com l’araucària, una grevíl·lea o roure sedós, oriünds d’Austràlia, i un faig de fulles porpra. També hi veurem un arbre força famós per l’escassetat a Barcelona d’exemplars d’aquesta espècie, un roure pènol centenari de 23 metres d’alçària.

Els jardins son perfectament decorats amb petits estanys amb brolladors, figures de terracota, copes de pedra, marbre i ceràmica convertides en fonts, testos ornamentals, etcètera.

Al jardí més clàssic i ordenat en parterres d’origen francès trobarem profusió de boixos i rosers, replantats per recuperar l’aspecte original del jardí a la darrera rehabilitació. Tot seguit, també trobem un espai que fa les funcions de placeta, amb una font ovalada, la plaça dels quatre continents, un nimfeu amb la font-gruta cascada i la praderia que ens condueix a la part mes feréstega del jardí.

Back To Top