skip to Main Content

Els nostres clients són la nostra principal prioritat: actualització sobre el covid-19 i política de cancel·lació ampliada

L’hotel La Casa del Sol reuneix un centenar d’assistents a la seva inauguració

L’hotel La Casa Del Sol Reuneix Un Centenar D’assistents A La Seva Inauguració

El passat dijous 2 de febrer a les 7 de la tarda va tenir lloc l’esperada inauguració de l’hotel La Casa del Sol en format after work.

La vetllada va reunir al voltant d’un centenar de persones que es varen desplaçar fins a aquest hotel situat al barri de Gràcia de Barcelona, concretament a la plaça del Sol, número 23. La festa es va allargar fins ben entrada la nit i va convertir el dia en un dels més entranyables de la història recent d’aquest establiment de la Ciutat Comtal.

 L’hotel La Casa del Sol va obrir les portes el passat desembre

La Casa del Sol és un hotel-boutique situat a 10 minuts a peu del passeig de Gràcia que ofereix als seus clients 18 habitacions de gran confort, insonoritzades i equipades amb roba de llit i amenities d’alta qualitat. La Casa del Sol, a més, posa a disposició dels seus hostes i clients externs servei de bar, cocteleria, restaurant, piscina amb terrassa panoràmica i wifi gratuïta.

A continuació us mostrem la galeria de fotografies de l’esdeveniment i aprofitem per agrair-vos a tots la vostra presència. Els qui no hi vàreu poder assistir esperem veure-us ben aviat.

 

Back To Top