skip to Main Content

Els nostres clients són la nostra principal prioritat: actualització sobre el covid-19 i política de cancel·lació ampliada

Assistim a l’acte de contractació de joves talents celebrat a l’École Hôtelière de Lausanne

Assistim A L’acte De Contractació De Joves Talents Celebrat A L’École Hôtelière De Lausanne

El cap de setmana del 15 i 16 d’octubre una delegació de l’Hotel La Casa del Sol de Barcelona va tenir el plaer de viatjar a terres suïsses per assistir a l’acte de contractació de joves talents, la Career Fair of the year, que ha organitzat per segona vegada enguany l’École Hôtelière de Lausanne (EHL), la primera escola hotelera del món, fundada el 1893. En l’actualitat, aquesta facultat suïssa de nivell mundial compta amb dos mil estudiants de prop de noranta països, excel·lents programes acadèmics, instal·lacions ultramodernes i professors amb una àmplia experiència professional en la indústria de l’hoteleria, originaris de trenta-un països diferents.

Alumnes i delegacions de destacades empreses vinguts de diversos punts del planeta van poder intercanviar impressions i concretar futures sinergies per a un futur imminent. Els alumnes de l’École Hôtelière de Lausanne van poder conèixer tot tipus d’opcions per inaugurar la seva trajectòria professional en els millors establiments. En aquesta segona Career Fair of the year del 2016 vam tenir l’honor de compartir espai amb 114 companyies més, empreses de la talla de Burberry, Hyatt Hotels and Resorts, TGV Lyria, The Ritz-Carlton Hotel Company i Nestlé, entre moltes més.

La Career Fair of the year és un acte que s’adreça a la contractació de joves talents organitzat per l’École Hôtelière de Lausanne

La delegació de l’Hotel La Casa del Sol de Barcelona que va assistir a aquest acte tan destacat va estar formada per Alexandre Tindillière (propietari) i Isabel Cortinas (directora), que es van endur una grata opinió personal dels prometedors joves que van assistir a l’acte, alguns dels quals ben aviat entraran a formar part del selecte personal del nostre hotel, situat en el bonic barri de Gràcia, Barcelona. Ha estat, sens dubte, una gran experiència que esperem repetir i que ens permetrà gaudir d’una petita part del talent desenvolupat a l’École Hôtelière de Lausanne (EHL).

 

Back To Top