skip to Main Content

Els nostres clients són la nostra principal prioritat: actualització sobre el covid-19 i política de cancel·lació ampliada

Els 22 eixos comercials de Barcelona

El passeig de Gràcia de Barcelona és conegut per ser un dels eixos comercials més importants i luxosos del món, però la Ciutat Comtal ofereix a residents i turistes moltes altres opcions comercials, de les quals podreu gaudir tant en parella com en família.

La fórmula màgica és la barreja explosiva del comerç tradicional d’origen familiar amb les grans marques internacionals i el comerç més innovador a nivell mundial. De botiga en botiga es contribueix a la creació d’un model sostenible de ciutat comercial mediterrània únic i irrepetible, capaç de conquerir el cor dels amants de les compres més exigents.

A Barcelona hi ha fins a 22 nuclis comercials on podreu passejar, mirar, comprar, menjar i fruir d’activitats d’oci fins a altes hores de la matinada. Una oferta plural, diversa i de qualitat de la qual els barcelonins se senten molt orgullosos. A continuació us enumerem els 22 punts comercials que podeu visitar durant la vostra estada a la ciutat. Fent clic damunt de cada enllaç en podeu ampliar la informació.

Back To Top