skip to Main Content

Els nostres clients són la nostra principal prioritat: actualització sobre el covid-19 i política de cancel·lació ampliada

El triangle friki de Barcelona

El Triangle Friki De Barcelona
23 botigues relacionades amb el món de la ciència ficció i els videojocs situades entre el Passeig de Sant Joan, ronda de Sant Pere, plaça Tetuan i carrer Ali Bei amb l’Arc de Triomf de fons conformen el famós Triangle Friki de Barcelona.

Llibreries de ciència ficció, de còmics, videojocs, marxandatge japonès, jocs de rol, ninots i tot tipus de material per als frikis més exigents.
Un triangle que en els seus orígens només estava format per 3 locals que van iniciar l’àrdua marxa en aquesta zona, i que segueix creixent malgrat la competència de les botigues en línia.

Els primers valents van ser els propietaris de Norma Còmics, botiga que va obrir el 1983, i ha sofert multitud d’ampliacions i remodelacions aquests últims anys perfeccionant encara més la seva oferta i servei. Aquesta botiga ara mateix ja no és només un referent a Barcelona, ​​sinó a nivell europeu, amb més de 500 metres quadrats més un bar-restaurant anomenat Glups.

L’altra botiga veterana, aquesta oberta el 1985, que segueix apostant per la cultura del còmic, jocs de taula, cinema i llibre és Gigamesh, que ven majoritàriament llibres i còmics en anglès, el que la fa ideal per a turistes. Avui dia aquesta llibreria és famosa també gràcies a fer-se amb els drets de la sèrie Cançó de Gel i Foc (Joc de Trons) per a la publicació de les novel·les.

Sens dubte el Triangle Friki de Barcelona és una de les opcions turístiques obligades si visites Barcelona, ​​i es troba molt a prop de Plaça Catalunya, a només 15 minuts caminant.

Back To Top