Córrer a Barcelona

Running Woman

Barcelona disposa d’una àmplia varietat de llocs on poder-se entrenar en funció del nivell i l’exigència de cada corredor. Us proposem a continuació 3 espais ideals perquè pugueu córrer a la capital catalana.

Passeig Marítim (asfalt i sorra de platja)

Us recomanem dues rutes pel passeig Marítim de Barcelona perquè pugueu aprofitar el poder antiestrès del mar. L’una va des del carrer de l’Arquitecte Sert fins al carrer de Bac de Roda; l’altra, des de la imponent Torre Mapfre fins a la Barceloneta, on en acabar podreu gaudir d’un bany refrescant o d’una remullada, segons la temporada de l’any i la vostra gosadia.

Montjuïc (asfalt i terra)

Encara que d’entrada us sembli lluny, és relativament a prop de la plaça d’Espanya, des d’on s’hi arriba en una passejada. A més, la qualitat de l’aire a mesura que aneu pujant serà cada cop més bona i podreu gaudir d’unes vistes espectaculars de la Ciutat Comtal. Els jardins relaxants i tranquils són el principal atractiu de la muntanya per als amants de l’atletisme, amb moltes fonts on us podreu refrescar en qualsevol moment. A la muntanya de Montjuïc trobareu diverses instal·lacions olímpiques que van acollir els Jocs de Barcelona 1992.

Can Dragó (asfalt i terra)

Al districte de Nou Barris trobareu el parc de Can Dragó, on podreu seguir una ruta de 900 metres que us portarà per avinguda Meridiana – avinguda de Rio de Janeiro – passeig d’Andreu Nin – passeig de Valldaura. El parc ocupa una superfície total d’11.86 hectàrees repartides en tres illes. A l’extrem sud (delimitat pel carrer del Pintor Alsamora, l’avinguda Meridiana, l’avinguda de Rio de Janeiro i el passeig d’Andreu Nin) s’ubiquen el camp de futbol municipal de Porta, una zona per a gossos, una àrea de jocs infantils i gran part dels jardins del parc; a l’illa central (delimitada pels carrers del Pintor Alsamora, de Rosselló i Pòrcel, l’avinguda Meridiana i el passeig d’Andreu Nin) se situen les piscines de Can Dragó, un camp de golf i diversos equipaments esportius d’accés gratuït, així com cistelles de bàsquet, taules de ping-pong i pistes de petanca; a l’illa nord (delimitada pel carrer de Rosselló i Pòrcel, l’avinguda Meridiana i els passejos de Valldaura i d’Andreu Nin) trobareu les instal·lacions atlètiques i el poliesportiu Palestra.