skip to Main Content

Els nostres clients són la nostra principal prioritat: actualització sobre el covid-19 i política de cancel·lació ampliada

Concert de piano de Paolo Hilario el proper 11 d’agost a La Casa del Sol

Concert De Piano De Paolo Hilario El Proper 11 D’agost A La Casa Del Sol

El proper divendres 11 d’agost, de les 20.00 a les 22.00h, el músic suís Paolo Hilario ens amenitzarà la vetllada amb un deliciós concert de piano a la Terrassa del Sol.

Si voleu gaudir al màxim de l’estiu envoltats de comoditat i confort, us convidem a la nostra terrassa amb fantàstiques vistes del barri de Gràcia i de Barcelona. A la Terrassa trobareu piscina i zona de relaxació/relaxament i hi podreu degustar uns còctels fantàstics i refrescos que faran més agradables les vostres nits d’estiu. Com en anteriors esdeveniments especials, l’entrada és totalment gratuïta. Ens trobareu a la plaça del Sol, 23, molt a prop del passeig de Gràcia. Per a qualsevol dubte o informació sobre el concert o el nostre hotel, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del telèfon 932 75 39 41 o bé de l’adreça de correu electrònic hola@hotellacasadelsol.com sense cap compromís.

Back To Top