skip to Main Content

Els nostres clients són la nostra principal prioritat: actualització sobre el covid-19 i política de cancel·lació ampliada

Com circular per Barcelona

Com Circular Per Barcelona

Barcelona i la seva àrea metropolitana disposen de diverses opcions de transport públic i modalitats de títols de transport per moure-s’hi de forma fàcil i còmoda. Us detallem tot seguit les quatre millors opcions per descobrir aquesta fantàstica ciutat:

Metro

Actualment Barcelona compta amb vuit línies de metro, identificables pel número o pel color de la línea: L1 (vermell), L2 (lila), L3 (verd), L4 (groc), L5 (blau), L9 (taronja), L10 (blau cel), L11 (verd clar), que cobreixen la major part de la ciutat. Hi ha també una xarxa urbana i metropolitana de ferrocarrils gestionats per la Generalitat de Catalunya (FGC), que complementa la xarxa de metro. FGC compta amb tres línies urbanes: L6, L7 i L8.

Autobús

Barcelona disposa d’una flota de més de 1000 autobusos distribuïts en més de vuitanta línies que arriben a tots els punts de la ciutat. Els autobusos són de pis baix i estan adaptats per a les persones amb mobilitat reduïda. Els títols de transport d’autobús són vàlids al metro, tram, línies urbanes de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i rodalies Renfe (zona 1).

El servei Aerobús connecta l’aeropot de BCN-El Prat i el centre de la ciutat cada 5 minuts els 365 dies de l’any en aproximadament 35 minuts. Aquest servei permet el desplaçament entre qualsevol de les dues terminals de l’aeroport (T1 o T2) i el centre de Barcelona (plaça de Catalunya) amb només tres parades en punts neuràlgics de la ciutat (plaça d’Espanya, Gran Via-Urgell i plaça de la Universitat) d’una forma ràpida, còmoda i econòmica.

Bici

Barcelona disposa de carrils ben condicionats que permeten el passeig en bicicleta per espais oberts i pels parcs de la ciutat. Una forma original i sostenible de conèixer-la.

Taxi

Barcelona compta amb un servei d’onze mil taxis, fàcilmente identificables pels colors groc i negre. Els taxis lliures es reconeixen per una llum verda al sostre del vehicle. També existeix un servei de taxis polivalents per al transport de persones amb mobilitat reduïda. Per a contractar serveis específics (idiomes, set places, etc.) us recomanem que us poseu en contacte amb el servei de taxi per telèfon.

Back To Top