skip to Main Content

Els nostres clients són la nostra principal prioritat: actualització sobre el covid-19 i política de cancel·lació ampliada

Cinema a la fresca al Castell de Montjuïc

Cinema A La Fresca Al Castell De Montjuïc

La Sala Montjuïc des de fa més de 16 anys ofereix ininterrompudes sessions cinèfiles estivals al Fossat de Santa Eulàlia, al Castell de Montjuïc, un lloc ple d’història i màgia que s’ha convertit en una sala improvisada de cinema.

Aquest estiu des del dia 29 de juny al 3 d’agost podràs gaudir del millor cinema d’ara i de sempre al Castell de Montjuïc.

Però no només podràs gaudir d’una sessió de cinema a la fresca. També podràs ballar i divertir-te amb múltiples grups que aconseguiran que la nit sigui completa. Les entrades per a les diferents sessions de la Sala Montjuïc directament des de la seva pàgina web.

S’hi pot accedir amb cotxe, moto o bici, i estacionar a les zones d’aparcament gratuït properes al castell. Tot i que amb autobús possiblement és la millor opció ja que s’ofereix un servei gratuït de llançadores des de la plaça d’Espanya, situat entre l’avinguda de Reina Maria Cristina i l’avinguda del Paral·lel (La ubicació de la parada pot variar en funció de l’organització puntual del tràfic a la muntanya de Montjuïc).

Els espectadors de Sala Montjuïc tenen la opció d’emportar-se el menjar i la beguda de casa, però allà hi trobareu també un servei de bar i de restauració. L’oferta de begudes inclou refrescos, aigua, cervesa, sucs de fruita i vi (negre, blanc i rosat de D.O. Catalunya); i el menjar que s’ofereix al xiringuito de la Sala Montjuïc és ecològic.

Back To Top