skip to Main Content

Els nostres clients són la nostra principal prioritat: actualització sobre el covid-19 i política de cancel·lació ampliada

La Casa del Sol es suma a la campanya “Una Rosa, una Oportunitat”

La Casa Del Sol Es Suma A La Campanya “Una Rosa, Una Oportunitat”

Com ja és tradició, la Fundació Comtal celebra el dia de Sant Jordi sota el lema “Una Rosa, una Oportunitat”. Aquest any compta amb el suport de la famosa dibuixant Pilarín Bayés que s’ha sumat a la campanya dibuixant un punt de llibre dedicat a tots els infants i joves que la Fundació Comtal acompanya i orienta.

La Fundació Comtal és una entitat sense ànim de lucre que porta 24 anys dedicada a l’educació i la inserció social i laboral d’infants i joves en situació de vulnerabilitat al Casc Antic de Barcelona. Convençuts que tothom es mereix una oportunitat, lluiten per millorar la qualitat de vida de les persones més desfavorides més enllà de la seva procedència, situació econòmica o familiar. No només els acullen, acompanyen, orienten i formen, sinó que també els ajuden a resoldre els problemes amb què es troben a l’escola o amb la família, i a trobar feina. L’any passat van atendre a més de 2.100 infants adolescents i joves amb dificultats.

Tot el que vulgui sumar-se al Sant Jordi solidari pot apropar-se a la parada que estarà ubicada davant de la  porta principal del Mercat de Santa Caterina, el proper dilluns 23 d’abril, de 9h a 17,30h de la tarda.A la parada també es vendran roses i punts de llibre pintats a mà i amb cor pels nens de la Fundació Comtal.

L’objectiu d’aquesta campanya és donar una oportunitat de futur als infants i joves que viuen situacions de vulnerabilitat al Casc Antic de Barcelona.
Moltes empreses, escoles i organitzacions ja s’han sumat a la campanya per regalar les roses i els punts de llibre que donen oportunitats. L’Hotel La Casa del Sol del barri de Gràcia s’ha sumat en aquesta fantàstica iniciativa a la ciutat de Barcelona.

Back To Top