• 13/02/2019

Centre comercial Maremagnum al Port Vell

Su distintivo edificio sobresale en el agua en el extremo de un muelle ondulado de madera. Sus paredes espejo y su techo arqueado reflejan el agua que lo rodea, dándole un resplandor azul reluciente. Estamos hablando de Maremagnum, un centro comercial de 22.000 metros cuadrados ubicado en el muelle de España del Port Vell de Barcelona desde 1995, es fruto de la transformación y recuperación del litoral de Barcelona iniciada a finales de los años 1980, con motivo de los Juegos Olímpicos de 1992.

  • 02/02/2019

Sagrada Família

El Temple Expiatori de la Sagrada Família, situat al districte de l’Eixample, és una basílica catòlica situada a la ciutat de Barcelona, i és sense cap mena de dubte un dels exemples més coneguts del modernisme català i un edifici únic al món, que ha esdevingut tot un símbol de la ciutat.

  • 24/01/2019

Turisme sobre patins a Barcelona

Els patins no són una moda, ni mai ho han estat, són una manera de desplaçar-se molt divertida i amb la qual podem gaudir ciutats tan boniques com Barcelona.

  • 13/01/2019

Castell dels Tres Dragons

Si ens dirigim a Arc de Triomf i baixem el Passeig de Lluís Companys arribarem al Parc de la Ciutadella. El primer edifici que veurem és obra de Lluís Domènech i Montaner, el Castell dels Tres Dragons, i es considerat un dels primers exemples del Modernisme de Barcelona. El castell dels Tres Dragons és el nom popular que rep l’edifici modernista de Barcelona construït el 1887-1888 com a cafè restaurant per a l’Exposició Universal de 1888 per Lluís Domènech i Montaner.

  • 02/01/2019

Museu de Ciències Naturals de Barcelona

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona, està format per cinc seus que es troben distribuides al llarg de la ciutat comtal: el Museu de Ciències Naturals, situat al Parc del Fòrum, el Jardí Botànic i el Jardí Botànic Històric, situats al Parc de Montjuïc, i el Museu Martorell i el Laboratori de Natura (Castell dels Tres Dragons), situats al parc de la Ciutadella.

  • 26/11/2018

Teatre Lliure de Gràcia

El Teatre Lliure de Gràcia, creat el 1976, és un teatre situat a Barcelona i és considerat sense cap dubte com un dels més prestigiosos d’Espanya. Creat per un grup de professionals procedents del teatre independent barceloní, va destacar per la seva aposta pel teatre de text en català, la relectura dels clàssics i la seva aposta pel teatre contemporani.