skip to Main Content

Els nostres clients són la nostra principal prioritat: actualització sobre el covid-19 i política de cancel·lació ampliada

  Casa Vicens Gaudi

  Has estat mai a la Casa Vicens de Gaudí? Actualment a la Casa Vicens es poden fer diferents tipus de visites: la estandar, la visita guiada i la anomenada "essències". Aquesta última és una experiència única a través de 8 essències guiada per l'Ernesto Ventós, (artista i perfumista)  per diferents espais de la Casa que estan perfectament mimetitzats amb el tipus de visita. D'altra banda, Casa Vicens també ofereix les experiències privades fora d'horari, com el Sunrise Premium, on ofereixen una visita guiada amb un esmorzar Hofmann, o el Sunset Premium, el mateix format però amb un aperitiu al vespre. També podràs gaudir del Sopar Gaudí, el qual és preparat pel restaurant Hofmann, amb una estrella Michelin, al menjador de la Casa Vicens. El preu és de 180€, és una experiència inoblidable!

  Setmana de les Terrasses 2019

  Ja és aquí la Setmana de les Terrasses dels Hotels de Barcelona. Durant 10 dies, del 7 al 16 de juny, l’ambient estiuenc s’instal·la als àtics de la ciutat per fer-te viure llargues tardes de diversió amb els amics o la família. Aquest any, el Gremi d’Hotels de Barcelona celebra la novena edició de la Setmana de les Terrasses, patrocinada per Viña Esmeralda, amb 65 hotels participants i gairebé 200 activitats gratuïtes.  T’esperem per donar la benvinguda a l’estiu a l'Hotel La Casa del Sol tenim masterclass de swing, vermut al sol, tast de vins Torres, masterclass de còctels, masterclass de Zumba... Tot amb places limitades, no et perdis i reserva prèviament al telèfon 932 753 941.  

  Donya Clotilde

  Banda nascuda al barri de Barcelona, el Clot. Utilitza elements musicals del swing, el jazz huachaca i el foxtrot com a canal de transmissió per arribar al món de les emocions col·lectives. El xou de Donya Clotilde és un viatge musical que barreja cançons originals amb cançons del món.   Aquest dijous a les 21:30 h. Gratuït a Hotel La Casa del Sol

  Fabio Canu (Rock Covers)

  El proper 25 d'abril gaudirem de la música d'en Fabio Canu, ens presentarà una sessió de covers de rock. Fabio Canu és un cantautor i guitarrista italià amb més de 1500 concerts a la seva carrera (Per tota Europa) i guanyador de diversos concursos i premis internacionals. És considerat com un dels artistes que més destaquen a l'escena country-western a Europa. 25 d'Abril del 2019, de 20:30 a 22:00 hores. Gratuit a l'Hotel La Casa del Sol. https://www.fabiocanu.com/

  Centre comercial Maremagnum al Port Vell

  Su distintivo edificio sobresale en el agua en el extremo de un muelle ondulado de madera. Sus paredes espejo y su techo arqueado reflejan el agua que lo rodea, dándole un resplandor azul reluciente. Estamos hablando de Maremagnum, un centro comercial de 22.000 metros cuadrados ubicado en el muelle de España del Port Vell de Barcelona desde 1995, es fruto de la transformación y recuperación del litoral de Barcelona iniciada a finales de los años 1980, con motivo de los Juegos Olímpicos de 1992.

  Sagrada Família

  El Temple Expiatori de la Sagrada Família, situat al districte de l'Eixample, és una basílica catòlica situada a la ciutat de Barcelona, i és sense cap mena de dubte un dels exemples més coneguts del modernisme català i un edifici únic al món, que ha esdevingut tot un símbol de la ciutat.

  Turisme sobre patins a Barcelona

  Els patins no són una moda, ni mai ho han estat, són una manera de desplaçar-se molt divertida i amb la qual podem gaudir ciutats tan boniques com Barcelona.

  Castell dels Tres Dragons

  Si ens dirigim a Arc de Triomf i baixem el Passeig de Lluís Companys arribarem al Parc de la Ciutadella. El primer edifici que veurem és obra de Lluís Domènech i Montaner, el Castell dels Tres Dragons, i es considerat un dels primers exemples del Modernisme de Barcelona. El castell dels Tres Dragons és el nom popular que rep l'edifici modernista de Barcelona construït el 1887-1888 com a cafè restaurant per a l'Exposició Universal de 1888 per Lluís Domènech i Montaner.

  Museu de Ciències Naturals de Barcelona

  El Museu de Ciències Naturals de Barcelona, està format per cinc seus que es troben distribuides al llarg de la ciutat comtal: el Museu de Ciències Naturals, situat al Parc del Fòrum, el Jardí Botànic i el Jardí Botànic Històric, situats al Parc de Montjuïc, i el Museu Martorell i el Laboratori de Natura (Castell dels Tres Dragons), situats al parc de la Ciutadella.
  Back To Top